Головна Новини Скоїв ДТП, втік, пропонував хабар поліцейським: пригоди тернополянина “під мухою”

Скоїв ДТП, втік, пропонував хабар поліцейським: пригоди тернополянина “під мухою”

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих, яка трапилась на перехресті вулиць В. Стуса – 15 Квітня, надійшло вчора, близько 17-ї години.

Заявник повідомив, що водій автомобіля ВАЗ 2109 здійснив зіткнення із його транспортним засобом Daewoo Lanos та покинув місце події. Прибувши за вказаною адресою, патрульні, дізнавшись всю інформацію, оперативно розшукали водія ВАЗ.

Спілкуючись із кермувальником останнього, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування чоловік погодився у найближчому медичному закладі і результат огляду — 2,03 проміле алкоголю в крові, що перевищує норму більш ніж у 10 разів.

35-річному кермувальнику повідомили, що за скоєні правопорушення на нього будуть складені відповідні адміністративні матеріали. Аби уникнути відповідальності, чоловік натякнув патрульним про неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США.

Інспектори одразу ж попередили водія про кримінальну відповідальність.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу та склали адміністративні матеріали: постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП, протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП, ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.