Головна Новини Скандал у тернопільському тролейбусі: у пасажира відмовилися брати оплату за проїзд (відео)

Скандал у тернопільському тролейбусі: у пасажира відмовилися брати оплату за проїзд (відео)

Ігор Українець виставив в мережу відео скандалу у тернопільському тролейбусі, де в нього відмовилися брати гроші за проїзд, бо він без маски викликали контролерів та поліцію, як до безквиткового пасажира. Він ж вимагав щоб сама кондуктор була у медичній масці, а не марлевій. На відео видно, як контролери мають не повністю одягнені маски, які закривають не рот і ніс, а лише рот.

“Кондуктор без маски сама, але мені відмовилася продавати квиток, бо я без маски… а потім контролери викликали поліцію і сказали, що я не оплатив проїзд…” – пише Ігор Українець.

Люди ж коментують відео з обуренням.

“Ще спостерігаю такий факт, що заходять у масці, оплачують проїзд, а далі маску зсувають з обличчя) І нікого це не хвилює, ані кондуктора ані пасажирів! То для чого той цирк з масками, якщо правил немає, усвідомлення для чого та маска і яка вона має бути- немає, доступної ціни на маску для людей- немає (а її одягнув і вже другий раз одягати не рекомендовано!).” – пише Maryana Radchuk. 

“А взагалі тут питання ж не про маски! Тернопільелектротранс спочатку відмовився приймати електронний квиток до оплати проїзду, а потім каже, що я не оплатив проїзд. Це ж шахрайство з їхнього боку!” – коментує ситуацію її учасник Ігор Українець.