Головна Новини Скандальна ректорка втекла від оголошення підозри на швидкій

Скандальна ректорка втекла від оголошення підозри на швидкій

Директорка Галицького коледжу Марія Баб’юк днями у Харкові захистила кандидатську дисертацію. Аферистка зі стажем стала кандидатом юридичнх наук.

Але після захисту дисертації її у рідному місті чекав обвинувачувальний акт та підозра у підробці диплома кандидата фізико-математичних наук.

Однак, скадальну директоку це не зупиняє, з захисту дисертації з Харкова вона їхала потягом та не доїхала, її на одній із станцій з потяга забрала швидка допомога і підозру вже вручати нема кому.

Тернополянин повідомляє у соціальній мережі про детективну історію яка сталася по дорозі з Харкова.

“Оперативна інформація на продовження історії… Захистившись у Харкові, Марія Баб’юк поверталась поїздом додому. Але, судячи з усього, дорогою “свої люди” телефоном повідомили , що відразу після приїзду поліція вручить їй підозру про вчинення правопорушення, пов’язаного з фальшивим кандидатством. І, не виключено, порадили – поки що не спішити з поверненням. Мовляв, може, за кілька днів щось порішається… Далі важко стверджувати про реальний перебіг подій, але , за наявною інформацією, з поїзда пані Баб’юк забрала “швидка допомога” і…до Тернополя вона так і не повернулась… Детектив – та й годі…”

Чи вийде сухою з води скандальна ректорка покаже час.