Головна Новини Син роками гвалтував, живцем їли голодні собаки: трагедія з вчителькою на...

Син роками гвалтував, живцем їли голодні собаки: трагедія з вчителькою на Тернопільщині

Ця історія, наче з фільмів жахів. Однак, як не прикро, це не вигадка, а реальне життя жительки Теребовлянщини, вчительки з 30-річним стажем.

Марія Василівна жила у селі Нова Брикуля. Разом із нею мешкали двоє синів. Жінка була літнього віку, лежача. А сини… У Марії Василівни загалом троє дітей. І так сталося, що після 23 років у кожного із них виявили психічні захворювання. Донька ще встигла навіть вискочити заміж, народити донечку, та згодом потрапила в лікарню. Сини ж мешкали з мамою, повідомляють Надзвичайні новини.

І якщо старший син доволі спокійний, безобідний, то молодший – навпаки. Він пристрастився до алкоголю, повиносив з хати усе, що тільки можна продати. А коли випивав, кажуть сусіди, трощив в хаті все довкола. Та найгірше – бив і гвалтував рідну матір.

Безпорадна жінка не могла собі дати ради. Нещодавно зломала ногу і вже не могла навіть ходити. Так і лежала голодна. З господарки у цій сім’ї лише зграя собак, які через недогляд часто голодні. Тож з голоду напали на безпорадну господиню і відкусили їй пальці.

Медики намагалися врятувати життя старенької вчительки, однак не вдалося. Отак бідолашна й померла в страшних муках. А що буде з синами? На разі не відомо, місцева влада всіляко відхрещується від цієї сім’ї.

https://www.facebook.com/Fakty.ICTV/posts/5458851980852173