Головна Новини Сиділа на дорозі з дитиною на руках: у Тернополі від неадекватної мами...

Сиділа на дорозі з дитиною на руках: у Тернополі від неадекватної мами рятували малюка

Вчора, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення від небайдужої громадянки, що на вулиці Лесі Українки, на дорозі сидить жінка з ознаками сп’яніння та тримає на руках малолітню дитину.

Поліцейські негайно прибули за вказаною адресою та виявили громадянку 1983 року народження з явними ознаками наркотичного сп’яніння, яка сиділа на проїжджій частині, тримаючи на руках маленького хлопчика. Інспектори спробували заспокоїти жінку, але остання поводилась агресивно, нецензурно виражалась та говорила речі, що не відповідають дійсності. Окрім того, вона, не розраховуючи силу, стискала дитину, від чого хлопчик плакав та міг отримати тілесні ушкодження.

Патрульним вдалося на мить відволікти громадянку та все ж забрати від неї хлопчика. На щастя, життю та здоров’ю дитини тепер нічого не загрожувало, тож інспектори посадили малечу до службового автомобіля, щоб заспокоїти. На місце прибула карета швидкої медичної допомоги, яка забрала жінку до психоневрологічного відділення.

Патрульні змогли зв’язатися з бабусею та дядьком хлопчика, котрі прибули на місце події та забрали малечу додому. По даному випадку, поліцейські повідомили відділ ювенальної превенції, які надалі з’ясовуватимуть обставини стосовно неналежного виконання батьківських обов’язків.