Головна Новини Сестра Олени Підгрушної стала поліцейським (Відео)

Сестра Олени Підгрушної стала поліцейським (Відео)

20 поліцейських у Тернополі склали присягу на вірність українському народові. Серед них – 12 хлопців і 8 дівчат. Вже сьогодні-завтра новоспечені поліціянти приступлять до виконання службових обов’язків, повідомляє tv4.te.ua

Серед двадцяти поліцейських, що склали присягу  23 січня і Юлія Підрушна, сестра відомої спортсменки Олени Підгрушної. Про роботу в правоохоронних органах мріяла з дитинства, зізнається дівчина.

– Коли закінчувала школу, вибрала вуз так само юридичного спрямування, закінчила академію внутрішніх справ в місті Києві. Далі я вирішила, що я таки хочу сюди і доб’юся, – розповідає рядовий поліції Юлія Підгрушна.

Дитяча мрія збулася. Юлія Підгрушна відтепер слідкуватиме за правопорядком у Тернополі. Стати поліцейським не так просто, каже дівчина. Цьому передували кількамісячні навчання, тести, випробування на моральну стійкість та фізичну витривалість. На кожному етапі тих, хто не складав іспити, відсіювали.

– Навчання проходило цікаво, готували нас до реального життя, практичні заняття були, складного я б не сказала, що щось було. Хто хотів, хто прагнув цього і ставив перед собою ціль закінчити навчання і працювати тут, я думаю, переборював всі страхи та складнощі, труднощі, які виникали, – каже Юлія Підгрушна.

 

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eGOOHkrOVE8&w=560&h=315]