Головна Новини Середня вартість авто, які купують тернополяни, 29 тисяч доларів

Середня вартість авто, які купують тернополяни, 29 тисяч доларів

автомобіль

Тернополяни за півроку витратили 14 мільйонів доларів на нові авто
Впродовж шести місяців 2018 року в Тернополі та області зареєстрували понад півтисячі нових авто, кожен з яких в середньому коштував 29 тисяч доларів.
Сума покупок у регіоні в січні-червні становила 14 мільйонів доларів без врахування ціни додаткового обладнання. Понад 50% автомобілів, які купували тернополяни, мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів. Ще майже 17% машин – дорожчі 35 тисяч.

Середня вартість автомобіля в регіоні становить 29 тисяч доларів, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua .

Впродовж шести місяців поточного року найпопулярнішою маркою в Тернополі стала Toyota. У регіоні зареєстрували 85 таких авто на суму майже 3 мільйони доларів. Також часто купували Volkswagen і Renault. Серед моделей бестселером став кросовер Renault Duster. У регіоні за 6 місяців зареєстрували 23 таких авто.

Загалом, у першому півріччі в Україні зареєстрували майже 40 тисяч нових автомобілів. На покупку цих машин витратили понад 1 мільярд доларів США. Найбільше нових автомобілів купили у столиці.

За 6 місяців поточного року кияни придбали понад 15 тисячавтомобілів, на які витратили 500 мільйонів доларів.
Нагадаємо, впродовж першого кварталу цього року в Тернополі та області зареєстрували більше 250-и нових авто, а сума покупок становила 8 мільйонів доларів.