Головна Новини Сергій Притула розповів коли і за кого агітуватиме на виборах

Сергій Притула розповів коли і за кого агітуватиме на виборах

Відомий український телеведучий, гуморист, актор Сергій Притула розповів про своє ставлення до виборів та поділився цікавими історіями як він намагався критикувати одну політичну силу і чим це закінчилося.

“Маховик передвиборчої кампанії набирає оберти. Мені, як очільнику «Вар’яти-шоу», це стало зрозуміло ще кілька місяців тому, коли зондуючи можливості промоції наших концертів у тих чи інших містах, ми наштовхувались на відсутність вільних рекламних площ на білбордах чи сітілайтах. Все що є, було зарезервовано під «політику».
Люди з якими я спілкуюсь на вулиці, в магазинах, в аеропортах і у особистих повідомленнях у ФБ, питають мене «за кого голосувати»? Я не відповідаю конкретикою. З огляду на 2 причини:
1) Моя суб’єктивна думка не має бути орієнтиром. Принаймні, поки. Кожен має свою голову на плечах. Можливо в якийсь момент я і перейду до прямої агітації, але точно не на найближчих виборах і виключно у випадку, якщо я побачу того кандидата, програма якого буде варта репутаційних ризиків.
2) Я займаюсь волонтерською діяльністю. Ті підрозділи, які я забезпечую, напряму залежать від донорів, які перекидають мені кошти. А донори мають свої політичні вподобання. І як тільки я висловлю свою підтримку/осуд тій чи іншій політичній силі, коло моїх донорів звузиться до прихильників/противників тої політсили. Я вже це проходив, коли кілька років тому піддав критиці діяльність у парламенті ВО «Свобода», за яку колись мав необережність проголосувати. І, як людина, яка віддала свій голос конкретній політсилі, висловив претензії цій політсилі за низький ККД роботи у парламенті. Що я тоді тільки не вислухав у свій бік!!! Скільки людей мені написали, що більше мені коштів не перекинуть, бо я кончений. На мої запитання при чому тут Армія до моїх політичних вподобань, ніхто не панькався – ти не за нашого «вождя», то хрін тобі, а не гроші на Армію. Так я зрозумів, що Армія теж залежить від політики. Зокрема, від тримання язика за зубами, у моєму випадку. Найкумеднішою була переписка з чоловіком, який був на заробітках у Іспанії і нагородив мене почесним титулом «марікон», що перекладається, як «під…ас», бо я образив його улюблену партію. А потім колєга того чоловіка просив у мене грошей, посилаючись на те, що я знайомий з його колєгою.

Повністю пост можна прочитати тут.