Головна Новини Сергій Надал: Їх іменами будуть названі вулиці, їх пам’ятники та пам’ятні дошки...

Сергій Надал: Їх іменами будуть названі вулиці, їх пам’ятники та пам’ятні дошки будуть прикрашати українські міста та села

Українські військові розпочали наступальні дії на багатьох напрямках на півдні України. А останні прицільні удари ЗСУ в області ще сильніше знизили моральний дух ворога. Ми віримо у ЗСУ, віримо у наші майбутні перемоги. Але ми кожного дня маємо пам’ятати про ціну, яку заплатила та продовжує платити українська нація за свою свободу. Це тисячі життів українських захисників. Вони віддали життя за нашу майбутню перемогу. Про це у своєму виступі заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Сьогодні день пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Ми пам’ятаємо кожного Героя, що поклав життя захищаючи незалежність та суверенітет України. Ми вшановуємо усіх тих, хто першими став до бою заради спільного добра українців, хто без зброї йшов під кулі на Майдані, хто захищав Україну на фронті, хто загинув займаючись волонтерською діяльністю. Вони загинули за наше мирне небо. За нашу перемогу, яка чекає нас попереду», – заявив мер Тернополя під час вшанування військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули за незалежність України.

«Схиляємо голову та розділяємо з рідними та близькими біль непоправної жертви. Дякуємо за найбільшу жертву, свідомо віддану Державі. Їх іменами будуть названі вулиці, їх пам’ятники та пам’ятні дошки будуть прикрашати українські міста та села. Вони будуть прикладом наслідування для прийдешніх поколінь українців.

Українці вистоять. Наші воїни викинуть расистську нечисть з нашої Богом даної української землі на їх московські гнилі болота. Щоб більше ніколи українці не чули вибухи ракет, а звук сирен ніколи не асоціювався з ракетами та бомбами. Щоб наші Герої творили нові програми, будували нові будинки, вирощували хліб, а не гинули від ворожих куль. Україна переможе. Бо Українці – це нація переможців», – підсумував під час виступу Сергій Надал.

Нагадаємо, бронзова зірка Захисникам і Захисницям України відтепер прикрашатиме Алею зірок у Тернополі. Так тернополяни увіковічили найкращих воїнів світу. Справжніх Героїв.