Головна Новини Сергій Надал подякував депутатам за конструктивну позицію

Сергій Надал подякував депутатам за конструктивну позицію

28 липня міський голова Тернополя Сергій Надал скликає депутатів на пленарне засідання шістнадцятої сесії міської ради Тернополя. Напередодні сесії у коментарі нашому виданню очільник міста подякував депутатам за конструктивну позицію.
«Я хочу подякувати депутатам тернопільської міської ради, які відмовилися від політичного протистояння та знову працюють на громаду Тернополя. Тернопільська міська рада знову сталє центром праці, а не партійних та міжпартійних розбірок. Ми всі маємо пам’ятати – нас обрали, щоб ми працювали, а не чубилися», – зазначив Сергій Надал.
Міський голова повідомив, що більшість депутатів міської ради, які погодилися працювати вже внесли великий вклад у забезпечення нормальної життєдіяльності міста.
«Під час XV сесії Тернопільської міської ради депутати найперше ухвалили всі життєвоважливі питання для Тернополя. Це дозволило повністю забезпечити коштами тернопільських освітян та медиків. Також виділені кошти на дитячі садочки та на зарплати працівникам бюджетної сфери. Більше того, з міського бюджету виділені додаткові кошти на компенсацію перевізникам за проїзд тернопільських пільговиків, на проведення ремонтних робіт. Проголосовані багато побутових питань простих тернополян. Деякі з них вони не могли вирішити роками», – підкреслив Сергій Надал.
Міський голова висловив впевненість, що позитивна динаміка у роботі буде продовжена.
«На XVІ сесії Тернопільської міської винесено аж 343 проекти. Це й побутові питання наших громадян, які дрібні для більшості, але життєвоважливі для конкретного громадянина. Інша частина – це важливі питання розвитку Тернополя, підготовки до зими. Ми маємо пам’ятати народну мудрість: «готуй сани влітку», – інформує міський голова.
На останок міський голова нагадав, що високі слова про «протернопілську більшість» треба показувати не на фотографіях у соцмережах, а доводити у конкретних справах.
«Міський голова та більшість депутатів міської ради мають на ділі показувати, що працюють разом на користь громади Тернополя, на розвиток нашого міста. Саме це є справжня ПроТернопільська більшість», – підсумував Сергій Надал.