Головна Новини Сектанти збирають гроші у потягах на будівництво храму біля джерела на Співочому...

Сектанти збирають гроші у потягах на будівництво храму біля джерела на Співочому полі

Шахраї сектанти-джерелісти продовжують діставати пасажирів потягів, збираючи “пожертви на відновлення храму в парку Національного Відродження” біля джерела на Співочому полі.

Аферисти називають себе “праведними католиками” та прикриваються Українською греко- католицькою церквою. В УГКЦ ж кажуть, що це сектанти і жодного відношення до них вони не мають, пише Типовий Тернопіль

Мотивують своє перебування у парку Національного Відродження вони тим, що у Тернополі на Співочому полі, є нібито об’явлення Божої Матері.

Сектантів, які захопили землю посеред парку у Тернополі, повязують із догналітами і незважаючи на знесення в 2011-му році молільного комплексу, продовжують приходити до джерела молитися, займають навколишні лавки та не допускають до них відпочиваючих.

Щодо шахрайок-сектанток з потяга:
Єдиним документом, яким оперуються прохачки, є лист-прохання тернопільського міського благодійного фонду «Скринька милосердя», який на підставі невідомо якого статуту (без номера) збирає кошти для будівництва (!) Католицької каплиці, Католицького монастиря, сиротинців, домів перестарілих, будинків-інтернатів, для хворих із малозабезпечених сімей, бомжів, бідних сімей, АТО,…. Притому дозвільного документа від міської влади Тернополя на будівництво монастирів та каплиць, ні документа, що засвідчує визнання та підтримання дій громади з боку священнослужителів Тернопільської єпархії, жінки не пред’являють та агресивно реагують, називаючи прискіпливих пасажирів грішниками і закликають покаятись, бо на “страшному суді їм все воздасться”.?‍♂️
https://www.facebook.com/typicalTe/videos/pcb.1060395810987172/2259795317452638/?type=3&theater


………
Замість P.S.

Прискіпливо ставтесь до різного роду прохачів, не ведіться на сльозливі історії, перевіряйте документи. Не соромтесь відправляти шахраїв на три веселі букви та викликати поліцію.
Мир вам?

P.S.2 а вам траплялись ці шахраї?