Головна Новини Світлиною фотохудожника з Чортківщини поділилася в Instagram геніальна Ліна Костенко

Світлиною фотохудожника з Чортківщини поділилася в Instagram геніальна Ліна Костенко

Приємною звісткою поділився у Facebook сам юний фотомитець, 22-річний Максим Огородник: «Надзвичайно приємно бачити свою фотороботу «Лелека над стернею-2» на сторінці в Інстаграмі геніальної поетеси Ліни Костенко», пише Чортків Сіті.

Дана світлина прикрасила один з відомих віршів всесвітньо-відомої української поетеси-шестидесятниці, дисидентки, лауреата Шевченківської премії «Усе моє, що зветься Україна».

Фото: Сторінка в Instagram Ліни Костенко

Світлину зроблено надвечір 30 липня минулого року, після жнив, в урочищі «За замком», що у родинних Шманьківцях на Чортківщині. Автор розповідає, що запропонував кілька своїх світлин SMM-нику, який веде сторінки Ліни Костенко в соцмережах, а той уже підібрав фото під вірш. Не без того, що не обійшлося без особистого погодження Ліни Василівни. Про це йому наразі невідомо.

Пропри свій ще зовсім молодий вік, Максим Огородник брав участь у багатьох фотовиставках. Його роботи нині прикрашають чимало друкованих видань. Нещодавно навіть мав кілька виставок у Тернополі. Певний час працював фотокореспондентом Чортківської районної газети «Голос народу» і випусковим редактором редакційного сайту Чортків.City і досі з нами плідно співпрацює. Свої роботи чудових краєвидів, неповторної архітектури Чортківського краю він залюбки виставляє на особистих сторінках в соцмережах (facebook.com/maksym.ohorodnykinstagram.com/maksym.ohorodnyk), тож можете сповна переконатися у його непересічному таланті.

Автор: Роксолана Нестеренко