Головна Новини Святкування Івана Купала закінчилося колективною бійкою та смертю молодого хлопця

Святкування Івана Купала закінчилося колективною бійкою та смертю молодого хлопця

Про трагічну подію в селі Сороцьке, що на Теребовлянщині, у редакцію “20 хвилин” повідомили місцеві мешканці. За їх словами, під час святкування Івана Купала у селі зчинилась бійка між місцевими жителями, у результаті якої чоловік отримав кілька ножових поранень.

те, що потерпілий помер, “20 хвилин” стало відомо із власних джерел.  – Не можу передати, яка страшна подія трапилась у нас в селі, – каже жителька села Сороцьке пані Анна (прізвище відомо ред.) – Молодь святкувала Івана Купала, і була бійка  біля місцевого ставу. То вже не перший раз так відбувається. Кажуть, що хлопці з нашого села побились з хлопцями з сусіднього. Трьоє людей були поранені. Один з хлопців помер у лікарні.

Жінка розповідає, що померлий був єдиним сином у сім’ї, через кілька днів його батьки мали повернутись із роботи закордоном.

– Не виходить з голови як таке могло статись, – каже пані Анна. – Його знайшли близько 9 ранку. Кажуть, що якби знайшли швидше – то був би живий.  Люди, які знайшли його, везли автомобілем навпроти Швидкої. Його забрали в лікарню, але не врятували.

Як повідомили журналістам  “20 хвилин” власні джерела, загиблому було 27 років. Конфлікт виник між людьми, які разом відпочивали.  За попередньою інформацією, поліцейські вже затримали трьох підозрюваних у вбивстві.

Інфомацію про смерть молодого чоловіка підтвердив селищний голова Іванівської сільської ради, до якої належить Сороцьке, Руслан Шафранович. За його словами, загиблий не був жителем Сороцького, а лише приїжджав у гості. Деталей подій, поки триває слідств, він розголошувати не може.