Головна Новини Свою книгу у Збаражі презентували Брати Капранови

Свою книгу у Збаражі презентували Брати Капранови

12 грудня у Збаразьку центральну бібліотеку для дорослих вже вдруге завітали Брати Капранови – відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячи.
Невелика читальна зала бібліотеки ледь вмістила усіх бажаючих.
Під час зустрічі відбулась презентація нової книги письменників «Паперові солдати». У романі йде мова про долю художника Ніла Хасевича, який втратив ногу в залізничній катастрофі та відмовився від перспективи отримати роботу в Америці. А став вчителем на Волині, згодом пішов до лав УПА і боровся за незалежну Україну. Також у творі є ще один літературний герой, ровесник Хасевича, який досягнув успіху в США. Це Володимир Титла, він же Білл Титла, головний художник студії Діснея, який намалював «Білосніжку», «Піноккіо», «Дамбо». Він народився в Нью-Йорку, а батьки його родом з Тернопільської області.
В теплій та щирій атмосфері пройшло спілкування з письменниками. Емоції, позитивний настрій – це те, що подарували нам гості.
Придбані книги з автографами авторів та фото будуть довго нагадувати про усміхнених, привітних, щирих братів Капранових, інформує 
Збаразька централізована бібліотечна система