Головна Новини Саночники з Кременця виступили на чемпіонаті Європи

Саночники з Кременця виступили на чемпіонаті Європи

У складі національної збірної команди, яка проводила заключний етап підготовки до ХХІІІ Зимових Олімпійських Ігор 20018 року, виступало п’ятеро українських спортсменів, серед яких було і двоє кременчан – Андрій Мандзій  та Олександр Оболончик.

Як повідомляє oblsport.te.ua  в одномісних санях Андрій Мандзій посів 19 місце, львів’янин Антон Дукач був 23-м, а Олена Стецьків серед жінок – шістнадцятою. У змаганнях двомісних екіпажів Олександр Оболончик з Романом Захарківим зайняли 18 місце. До речі, за словами Андрія Малищика, Андрій Мандзій в першому заїзді показав 13-тий результат серед 31 учасника і лише невелика помилка під час другого заїзду завадила спортсменові посісти місце у десятці кращих саночників Європи.

А в заключному виді програми – естафеті – команда України у складі Андрія Мандзія, Олени Стецьків, Олександра Оболончика та Романа Захарківа посіла 7 місце.

Після повернення додому та короткого перепочинку спортсмени вирушать на змагання Зимової Олімпіади 2018, яка з 9 лютого розпочинається у Південній Кореї.