Головна Новини “Сам удома-2: сільська версія”: хлопці з Тернопільщини стали зірками соцмереж

“Сам удома-2: сільська версія”: хлопці з Тернопільщини стали зірками соцмереж

Складно уявити новорічні свята без перегляду фільму “Сам удома”, який став традицією практично для усіх. Щороку у соцмеражах з’являються все нові і нові відзняті версії фільму за участі як дорослих, так і дітей. Тернопільщина теж приєднується до світових тенденцій, Т1

Талановиті хлопці із села Винятинці, що у Заліщицькому районі, перевтілились у Кевіна МакКалістера та злодія і створили короткометражний фільм. “Сам удома-2” на сільський лад за кілька днів переглянули, вподобали та поширили тисячі людей.

“Ідея виникла ще минулого року, минулої зими. Ми з Назаром дивилися “Сам удома” оригінальну версію і нам прийшла ідея створити свою, сільську версію і показати, яким би було життя Кевіна на Тернопільщині”, — розповідає автор фільму Володимир Мандзюк.

Наймолодшому актору Назару Ковальчуку — 8 років. Незважаючи на юний вік, хлопчик виконав свою роль бездоганно і з величезним задоволенням. Щоправда, деякі кадри вдавалися не з першого разу. Але, через колосальну мотивацію, хлопцям вдалось створити сільську версію фільму.

5 годин зйомок та шість годин на монтаж — стільки хлопці витратили, щоб отримати бажаний результат. Кажуть, такого фітбеку від людей не очікували. Адже короткометражний фільм вже переглянули понад двісті тисяч осіб.

На досягнутому хлопці зупинятися не збираються. У планах — перезняти ще кілька культових стрічок.