Головна Новини Різдвяна історія: жінка хоче забрати до себе бабусю, яка сама мешкає у...

Різдвяна історія: жінка хоче забрати до себе бабусю, яка сама мешкає у лісі на Бережанщині

бабуся Яна

Не перестаємо дивуватись чутливості та милосердю окремих людей. Такі зустрічаються рідко.

Зовсім недавно ми писали історію пані Яни, старенької немічної жінки, яка звернулася до нас з проханням допомогти їй з опаленням.

Так, от, незадовго після публікації нам зателефонувала п. Галина з Тернопільської області. Вона не те, що готова була всіляко допомогти пані Яні, а запропонувала забрати пані Яну до себе на зиму.

Жінка щиро розповіла про свою нелегку долю, адже не на словах знає, що таке самотність, порожнеча в серці та брак спілкування. Незважаючи на проблеми п. Яни зі здоров’ям, Галина сказала, що готова віддавати цій старенькій час, увагу і турботу, бо, можливо, це для неї і важливіше, ніж комфортні умови життя. П. Яна не погоджується на переїзд, чекає на допомогу з опаленням.

Проте, хочемо зазначити, що наша нація справді милосердна та сильна, якщо у ній живуть такі люди, що готові подати руку допомоги за будь-яких обставин, здатні серцем відчути чужу біду, як власну. Ось це справжній приклад високої духовності та людського милосердя. Дякуємо Господу за таких людей. Бажаємо, щоб подібних було побільше, бо лише милосердя та доброта здатні змінити цей світ на краще, повідомили на сторінці Caritas Berezhany