Головна Новини Рятувальники витягували автобуси з снігового полону

Рятувальники витягували автобуси з снігового полону

13.11.2016 поступило повідомлення, про те що рейсовий автобус Борщів – Івано-Франківськ потрапив в сніговий замет. На місце події виїхав автомобіль підвищеної прохідності ДПРЧ-9 з особовим складом 3 чоловіка. По дорозі до місця виклику було розчищено дорогу від повалених дерев. Даний автобус відбуксеровано до с. Язлівець, пасажирів та водія поселено в місцевому монастирі.

13 листопада надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного снігопаду з автодороги на узбіччя злетів рейсовий автобус Камянець-Подільськ – Трускавець поблизу села Трибухівці Бучацького району. На місце події направили черговий караул ДПРЧ-9 Управління у складі 4 чоловік особового складу. За допомогою ЗІЛ 131 (КУНГ) пасажирів перевезено до пункту обігріву, який знаходився у Бучацькій центральній комунальній районній лікарні. 14.11.2016 за допомогою 2 одиниці техніки ДПРЧ-9, рятувального тросу та лебідки був деблокований рейсовий автобус.

13.11.2016 надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного снігопаду заблоковано 3 автобіси “Ікарус” з пасажирами що направлялись в Ворохту. На місце події виїхав підрозділ у складі 8 чоловік особового складу та 2-ох одиниць техніки. При слідуванні до місця виклику було деблоковано 20 легкових автомобілів. 120 пасажирів та водіїв автобусів перевезено до пункту обігріву, який знаходився у Бучацькій центральній комунальній районній лікарні.