Головна Новини Рибоохоронний патруль напрацював аж на 2700 гривень

Рибоохоронний патруль напрацював аж на 2700 гривень

Тернопільський рибоохоронний патруль продовжує активно працювати та викривати правопорушення на водоймах області. Так, у листопаді 2017 року рибоохоронні патрульні провели 53 рибоохоронних рейди, в ході яких викрили 27 порушень. Найбільшу кількість порушень було зафіксовано у Борщівському, Заліщицькому та Лановецькому районах. Складено 10 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

В результаті проведеної рибоохоронної роботи Тернопільським рибоохоронним патрулем було вилучено 24 одиниці сіток. Також 10 справ було передано до судів за місцем скоєння правопорушення для притягнення винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством. Загальна сума завданих збитків становить 2720 грн.

Нагадаємо, в області з 1 листопада 2017 року діє заборона на лов водних біоресурсів. Тому, рибоохоронний патруль розробив інтерактивну карту зимувальних ям, щоб рибалки змогли з легкістю визначати заборонені ділянки для лову та дотримувались правил рибальства. З онлайн версією карти можна ознайомитись за посиланням.