Головна Новини Рецидивіст через благодійні кошти потрапив за грати

Рецидивіст через благодійні кошти потрапив за грати

Тиняючись без діла Тернополем, такий собі неодноразово судимий Анатолій забрів в один із торгових центрів. Однак і тут його чекало розчарування: покупців було небагато, тож продавцям не складно було слідкувати за своїм товаром, пише Номер 1    

Розчарований і злий, небезпечний рецидивіст неохоче спускався сходами на перший поверх. Аж раптом побачив прозору скриньку для пожертв на потреби антитерористичної операції на сході України. За підрахунками працівників магазину, на той момент у ній знаходилось 200 грн.

Отже, переконавшись, що навколо – ані душі, відтак ніхто не помітить крадіжки, Анатолій миттєво сховав скриньку під куртку та поспіхом покинув приміщення.

Однак злодій не врахував, що зараз всюди встановлено камери відеоспостереження. І коли власник виявив зникнення благодійної скриньки, він викликав поліцію, вони одразу переглянули відеозапис і побачили злодія.

Тож не встиг Анатолій витратити крадені гроші, як був затриманий правоохоронцями.

Під час розгляду кримінального провадження Тернопільським міськрайонним судом підозрюваний провину повністю визнав, повернув викрадене та просив суворо не карати. Проте він «забув», що новий злочин скоїв під час випробувального строку. Відтак володар мантії приєднав невідбуті покарання й засудив до 5 років 1 місяця позбавлення волі та 510 грн. штрафу.

Олекса Чиж