Головна Новини Ресторатор у пагонах Мокрицький таки пройде атестацію?

Ресторатор у пагонах Мокрицький таки пройде атестацію?

Близько 300 працівників поліції в різних регіонах різко захворіли після оголошення про проведення атестації, і Тернопільщина не вийняток.

“В черговий раз, перед проходженням атестації відомий місцевий «ресторатор» в погонах – Мокрицький В.Є. знайшов шлях її уникнення. Сьогодні він, як і його колега – начальник УЗЕ зі Львова, подали комісіям медичну довідку, видану Територіальним медичним об’єднанням Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області (даний медичний заклад підпорядковується, безпосередньо, начальнику Головного управління Національної поліції) про те, що вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.14469609_1047443182021584_4135456588573648826_n

Така довідка (яка не містить жодних конкретних даних про стан пацієнта, термін лікування хворого та його діагноз), вважається законною причиною для неявки в назначений час для проходження атестації, тому, враховуючи вище викладене, можна сміливо допустити, що даний медичний заклад допомагає перевертням в погонах залишитись на звичних (для них вкрай прибуткових) робочих місцях.

04.10.2016 Центральна атестаційна комісія звернулась у відділ кадрового забезпечення ГУ НП в Тернопільській області з вимогою надати оригінал медичної довідки Мокрицького щодо його перебування на амбулаторному лікуванні в даній клініці, так як попередньо представлений папірець не може звільнити Мокрицького від проходження атестації, особливо врахувавши його низькі бали при тестуванні.

Для довідки: лікуючий лікар Мокрицького – Г. Кицай, начальник лікарні – В. Апостолюк” – написав ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.
“Є у нас ще така практика коли люди, які не хочуть проходити переатестацію, подають на лікарняний. За законом ми не можемо нічого з ними зробити. Таких людей у нас зараз 300. Ні в якому разі ми їх не будемо прикривати, і коли вони вийдуть колись з лікарняних, вони будуть проходити атестацію”, – сказала Деканоідзе.