Головна Новини Ресторан Ян Амор: відчуй баланс між елегантністю смаків і вишуканістю страв

Ресторан Ян Амор: відчуй баланс між елегантністю смаків і вишуканістю страв

Очікування відвідувачів ресторану високої кухні – смачна їжа та елітні напої в поєднанні з естетичним дизайном банкетної зали і бездоганним обслуговуванням. Саме таке позиціонування характерне для послуг цього напрямку. Проте, переважна більшість ресторанів України не відповідає високим вимогам клієнтів. Розкішний дизайн і високі ціни зустрічаються досить часто, але смачна і корисна їжа – рідкість.

Jan Amor: ресторан в Тернополі для вимогливих гурманів

Тут працюють кращі кухарі. Вони досконало володіють кулінарним мистецтвом, але продовжують шукати нові рецепти, експериментують з поєднанням смаків. Творчий підхід до роботи, щире бажання порадувати гостей вивели сімейний ресторан в Тернополі на лідируючі позиції в Західній Україні. Клієнти залюбки рекомендують його знайомим, а експерти залишають схвальні відгуки про кухню Jan Amor.

Смачна їжа – це, перш за все якісні інгредієнти. Ресторан співпрацює з кращими постачальниками. Страви готуються з продуктів вищого гатунку:

  • бездоганна свіжість;
  • екологічна чистота;
  • кращі сорти з відмінними смаковими властивостями.

Майстерність кухарів, довершені рецепти поєднуються з сучасним професійним обладнанням. Страви готуються швидко, а продукти зберігають максимальний вміст корисних речовин.

Jan Amor пропонує клієнтам бездоганний сервіс. Саме тому цей ресторан став кращим місцем для святкування заручин і весілля, ювілеїв, корпоративних свят. Велика зала розрахована на 30 гостей. Бажаєте відсвяткувати сімейне свято, почастувати найближчих друзів чи ділових партнерів? Замовте ВІП-кабінку на 8 осіб.

Меню ресторану Jan Amor вишукані страви з морепродуктів

Тут пропонують найпопулярніші страви європейської кухні. Це оригінальні рецепти, не адаптовані під кулінарні традиції України. Клієнти ресторану отримують можливість розширити палітру гастрономічних вражень і познайомитися з вишуканими смаками найвідоміших середземноморських страв. Викликає захоплення і приємне здивування меню з морепродуктів:

  • Соте з креветок, кальмарів, мідій, лосося і томатного соусу.
  • Устриці від постачальників з Франції та Ірландії, виловлені в Атлантичному океані.
  • Щупальце восьминога з цвітною капустою.
  • Філе лосося і доради.
  • Оригінальні пасти з креветками та тунцем.

Кухарі поєднують морепродукти з овочами. Це ідеальна комбінація, що забезпечує максимальне засвоєння корисних вітамінів та мікроелементів і підкреслює особливий смак кожного інгредієнта.

Висока кухня – мистецтво. В цьому напрямку цінуються вишукані поєднання, що викликають задоволення і нові яскраві враження від їжі, баланс різноманітних смакових відчуттів і користь для здоров’я. Рибний ресторан «Ян Амор» впорався з цим завданням бездоганно. Але тут не зупиняються на досягнутому. Шеф-кухарі продовжують експерименти і пошук нових рецептів у різних куточках Європи. Кращі знахідки вони пропонують своїм клієнтам.