Головна Новини Рейд по Шумську: дехто зачиняв двері перед робочою групою (Фото)

Рейд по Шумську: дехто зачиняв двері перед робочою групою (Фото)

Робоча група, у складі голови райдержадміністрації Віталія Кудлака, Шумського міського голови Володимира Плетюка, начальника Шумського відділення поліції Романа Стрижака, начальника управління Держпродспоживслужби в Шумському районі Романа Баглая, разом із журналістами, здійснили рейд по Шумському ринку, по точках найбільшого скупчення людей, магазинах, адже з сьогоднішнього дня введено в дію карантинні обмеження, пише Шумськ Інфо

Щодо ситуації, яка склалася на Шумському ринку, то деякі павільйони були відчинені – шумчани купували насіння для весняно-польових робіт. Приватні підприємці у будівельних магазинах Шумська теж торгували. Дехто зачиняв їх тільки тоді, коли побачив комісію. Деякі з них обіцяли, що зараз зачинять.

У ході спільного рейду було проведено роз’яснювальну роботу з продавцями, які повинні поставитися з розумінням до карантину.

Ми і далі відслідковуємо ситуацію, і протягом дня наші журналісти проведуть ще рейди, щоб перевірити, чи виконали підприємці свої обіцянки, і як самі шумчани ставляться до карантину.