Головна Новини Реалії тернопільських лікарень: “Зламали ногу? Маєте ще одну, щоб піднятись на 3-й...

Реалії тернопільських лікарень: “Зламали ногу? Маєте ще одну, щоб піднятись на 3-й поверх до лікаря!”

Тернополяни все частіше обурюються якістю надання медичних послуг в місті. Так недавно у ФБ тернополянка Тетяна Шевченко описала чого їй вартувало відвідати лікаря ортопеда. Перед тим тернополянка зламала ногу, їй наклали гіпс і їй потрібно було відвідати ортопеда в другій міській. Кабінет останнього, як з’ясувалося, знаходиться аж на третьому поверсі, причому ліфт не працює.

“Підвернула ногу, поїхала в травмпункт зробила рентген, УЗД в результаті гіпс….тож на роботу ніяк, треба їхати в 2 міську до ортопеда, щоб відкрити лікарняне.
А тепер “найпозитивніше”: Ортопед на 3 поверсі, ліфт не працює!!!! І от я з гіпсом повинна була до стрибати на 3 поверх, щоб попасти на прийом до лікаря і потім назад…???

На питання: як я маю попасти на 3 поверх, медперсонал просто відвертав свій погляд і це виглядало якось так ???
В реєстратурі хамлять, працює одна людина….

Скільки це все ще буде продовжуватися?! ????“. написала жінка.

Коментарів до посту чимало. Тернополяни підтримують Тетяну та розповідають свої історії. До прикладу Олена Яріш у коментарі розповіла, що у січні будучи вагітною підвернула ногу. Їй також потрібно було потрапити до ортопеда. На запитання як це зробити, медперсонал відповів: “маєте ще одну ногу щоб дойти до 3 поверху“.