Головна Політакценти Районний центр на Тернопільщині може повторити долю Львова

Районний центр на Тернопільщині може повторити долю Львова

Про проблему із вивозом сміття у Бережанах говорять багато і давно. Найбільше її обговорюють у соцмережах. Жителі обласного центру скаржаться, що їхнє славне місто просто потопає у смітті, обгортку від цукерки нема де викинути.

Напевне з цих міркувань деякі “добродії” викинули цілу купу обгорток просто під стіну Ратуші, про це розповів у соцгрупі Бережанці та бережанська діаспора Любомир Фіняк.

“Субота базарна.Післяобідня пора.Залишки упаковки від продукції корпорації “Рошен” під стінами обшарпаної ратуші.Я особисто років два як не купляю продукції тієї торгової марки,хоча в порівнянні з аналогічним асортиментом других виробників є дешевшою”, – написав чоловік.

Дописувачі обурюються і пишуть, що немає значення якої фірми солодощі, основне сам факт. Адже власники “Рошену” не насмітили.

” Купи сміття добираються вже до Ратуші, де засідає мерія… так, проблеми зі сміттям в місті великі і давно! інколи і хочеш викинути якусь обгортку чи пачку, але немає куди, немає смітників і баків!!!“, – пишуть бережанці у коментарях.