Головна Новини Рабінович на акції протесту: Якщо Гонтареву не приберуть з НБУ – підемо...

Рабінович на акції протесту: Якщо Гонтареву не приберуть з НБУ – підемо до неї додому!

Тисячі ошуканих вкладників та прихильників партії “За життя”, які проводять безстрокову мирну акцію протесту під Національним банком України, підуть додому до глави НБУ Валерії Гонтаревої, якщо вона не покине свій пост. Про це заявив народний депутат України, лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабінович, виступаючи на мітингу під Нацбанком.

“Банда, що сидить в НБУ, сподівається, що нам набридне стояти, ми замерзнемо і підемо. Але, я думаю, що якраз вони підуть раніше. Та й ми мерзнути не будемо, а підемо в гості до Гонтаревої і Рожкової, переночуємо в їхніх шикарних квартирах і будинках, і знову повернемося сюди, під НБУ. І таким чином ми доведемо цим злодійкуватим чиновникам – далі так не буде, що вони будують собі хороми, а люди шукають гроші на шматок хліба!” – заявив Рабінович.

Парламентарій зазначив, що у Фонду гарантування вкладів достатньо коштів, щоб повернути людям їх гроші.

 “Люди, які стоять який день під Національним банком України, хочуть всього лише дві речі: перше – щоб припинили обкрадати країну і людей, друге – щоб повернули вкладникам їхні гроші! Адже всі в країні знають, що в Фонді гарантування вкладів досить грошей, щоб покрити всі ці борги”, – констатував політик.Лідер партії “За життя” також нагадав про три прості вимоги, які висувають мітингувальники: перша – відправити Гонтареву у відставку, друга – не допустити призначення спільниці Гонтаревої – заступниці глави Нацбанку Катерини Рожкової – на пост глави НБУ, третя – розпочати конкретний діалог щодо повернення вкладів населенню. Для цього Вадим Рабінович запропонував створити групу за участю мітингувальників і представників партії “За життя”, яка піде на зустріч з главою Фонду гарантування вкладів Костянтином Ворушиліним і буде шляхом мирних переговорів домагатися виконання своїх вимог, зокрема, виплати за вкладами.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WlTGGQE4njc&w=560&h=315]