Головна Новини Після прощі в Зарваниці на передову

Після прощі в Зарваниці на передову

11751440_512645002226889_8580986103824136566_n

Після завершення сесійного тижня у Верховній Раді України народний депутат України від Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Олег Барна поїхав на Всеукраїнську прощу до Зарваниці, а звідти – на передову.

Під час прощі відбулась Панахида за героїв Небесної сотні, яку очолив Глава УГКЦ. Блаженніший Святослав освятив каплицю-пам’ятник на честь загиблих воїнів, яка будується за підтримки місцевої влади.

«Каплиця-пам’ятник символізує усіх воїнів АТО та невинно вбитих патріотів, які віддали своє життя за Україну. Разом з побратимами ми вирушаємо на передову, щоб підтримати бойовий дух наших захисників», – сказав Олег Барна.

Їдуть, щоб передати необхідні речі, одяг, і їжу. Найголовніше – депутат виконав прохання бійців і везе їм те, що обіцяв – тепловізор, бінокль та автомобіль.

Олег Барна висловив від себе та своїх побратимів із 128 бригади, котрим везе допомогу, вдячність усім доброчинцям, що сприяли допомозі.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна разом з народними депутатами Тарасом Юриком та Олегом Барною висловили подяку депутатам Партії “Солідарність – Блок Петра Порошенка”, які виділили кошти на запчастини та ремонт автомобіля. Підприємець Петро Кобеля надав необхідні запчастини, а ремонтні роботи авто безкоштовно здійснила СТО “Автотехсервіс” в м.Чортків за підтримки підприємця Віталія Калашнікова. ДП “Чортківське лісове господарство” допомогло заправити пальним 3 транспортні засоби для поїздки в АТО. Богдан Морозко надав продукти і транспорт, Борис Шепітко передав бійцяв велику кількість м’яса та продуктів. Олександр Степовий та Ігор Красовський займались організацією збору продуктів, передали пристрій для здійснення ремонту автотехніки на передовій, що дасть змогу піднімати важкі двигуни.