Головна Новини Після візиту прем’єра, Тернопільщину може чекати додаткове фінансування на ремонт доріг

Після візиту прем’єра, Тернопільщину може чекати додаткове фінансування на ремонт доріг

Візит прем’єр-міністра України в Тернопільську область має на меті оцінити ті зміни, які відбулися на території краю за останній час. Отже, під час відвідин об’єктів, які передбачатиме програма візиту, Володимир Гройсман зможе переконатися, що новітні технології європейського взірця, які застосовують тернопільські дорожники вже даються в знаки.

Як відомо, Тернопільщина першою виконала завдання з поточних середніх ремонтів доріг, в той час як в інших регіонах аналогічні роботи тільки-но доходять до середньої фази. Як і було обіцяно – завершився довгоочікуваний ремонт Копичинецької об’їзної (дорога М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече).

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зауважував, що на цей рік у місцевих бюджетах області на ремонт доріг місцевого значення заплановано 190 млн грн.

Водночас очільник краю вважає стратегічним завданням привести до належного стану і автошляхи Всеукраїнського значення. За даними Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, в найближчому часі візьмуться за автошлях Кременець-Тернопіль, що входить до транспортного коридору Київ-Чоп, також планується відремонтувати дорогу Тернопіль-Львів.