Головна Новини Підозрюваний у резонансній аварії попросив залишити його під вартою

Підозрюваний у резонансній аварії попросив залишити його під вартою

26 грудня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Тернопільської області закрила апеляційне провадження за апеляційною скаргою захисників Рубінського В.М. та Яворівського О.Я., поданої в інтересах підозрюваного Сергія Ф. на ухвалу слідчого судді Бучацького районного суду від 8 грудня 2017 року.
Повідомляє Прес-служба апеляційного суду Тернопільської області
Цією ухвалою Сергію Ф. строк тримання під вартою продовжено до 18 год. 5 лютого 2018 року. Захисники підозрюваного з цим не погодились та подали апеляційну скаргу, в якій просили змінити Сергію Ф. міру запобіжного заходу з тримання під вартою – на цілодобовий домашній арешт.
Відповідно до ч.1 ст. 403 КПК України особа, яка подала апеляційну скаргу, до закінчення апеляційного розгляду має право відмовитись від неї, колегія суддів ухвалила закрити апеляційне провадження за даною апеляційною скаргою
Варто нагадати, що досудовим слідством Сергій Ф. підозрюється за ч.2 ст. 286 КК України у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. А саме, що вночі 9 жовтня 2017 року підозрюваний, керуючи транспортним засобом на автодорозі с. Порохова Бучацького району смертельно травмував 19-річного Романа Б. та втік із місця події.

Прес-служба апеляційного суду Тернопільської області