Головна Новини Піар сільського голови міг привести до трагедії

Піар сільського голови міг привести до трагедії

 

Сільський голова Гаїв Шевченківських побачив, що дорожники “зловивши” погоду почали робити ямковий ремонт на обході м. Тернопіль  розпочавши з Бродівського перехрестя та вочевидь  розуміючи, що максимум до двох днів шляховики закладуть ями на цій дорозі вирішив показати, що він щось робить взагалі. Богдан Брич самовільно, проігнорувавши можливість виникнення аварійної ситуації засипав лише дно ямки площею близько 0,5 м2 двома кілограмами камінців. І зробив це пафосно: під прицілом фотокамери. На це витратив близько 200 гривень: біля 70 гривень на 3 літри бензину щоб добратись до місця несанкціонованого ремонту і близько 100 гривень на жилетку. Напевне народний обранець забув, що його обов’язок не імітувати закидування ям, а вирішити це питання професійно. Люди ж його обирали, сподівалися на якісь позитивні зміни для села, реальну управлінську діяльність, а тут… Як житель Гаїв Шевченківських розумію, що було б корисніше для громади села не ямку закидати, а показати більш глобальну роботу. До прикладу, подати хоч одну пропозицію до Фонду Регіонального Розвитку, залучити якісь кошти на розвиток села, попрацювати по співфінансуванню. До речі за останні роки голова не спромігся зробити жодного проекту, щоб отримати кошти з держбюджету. Шановний пане голово, псевдопіаром село не буде розвиватися.
Нагадаємо, 4 грудня сільський голова Гаїв Шевченківських взявся засипати вибоїну на обході Тернополя за допомогою камінців

В той же день роботи з ліквідації аварійної ямковості провів Тернопільський облавтодор” холодною асфальтобетонною сумішшю.
Тим не менш, фото, як він засипає ямку, Богдан Брич опублікував у Фейсбуці та спровокував дискусію серед інтернет-користувачів.