Головна Новини П’ять мальовничих місць Тернопілля, котрі має відвідати кожен (Фото)

П’ять мальовничих місць Тернопілля, котрі має відвідати кожен (Фото)

Сьогодні дуже популярними стали подорожі за кордон. Соцмережі переповнені фотографіями людей, котрі відпочивали у різних куточках світу. Та, на жаль, в рази менше людей можуть похвалитися світлинами з подорожей мальовничими куточками свого краю. Адже на Тернопільщині є на що подивитися. Колеги із інтернет-видання ГАЛАС назвали ТОП-5 мальовничих місць Тернопілля, котрі має відвідати кожен.

Дністровський каньйон.

Надзвичайно мальовниче місце, котре розташоване на “перехресті” чотирьох областей: Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької та Хмельницької. Та туристи переконують, що найбільш мальовничо каньйон виглядає із високого пагорба, що неподалік Заліщик.

Печера Млинки

Печера розташована на Чортківщині. Має завдовжи більш як 50 км. Ця гіпсова печера утворена у вигляді лабіринту, який переходить у вузькі  ходи і навіть розпори.

Плебанівський міст

Старовинний міст у селі Плебанівка вражає багатьох туристів. Він є одним із найстаріших мостів в Україні, його зводили більш як 150 років тому. Він виконаний ще у австрійському стилі.

Село Рай

У Бережанському районі розташоване надзвичайно мальовниче село із промовистою назвою Рай. Там направду дужа красиво, природа вдало переплітається із старовинною архітектурою.

Збаразький замок

Старовинний замок, якому більш як 500 років, розташований у самому Збаражі. Це замковий комплекс нащадків Дмитра Корибута, князів Збаразьких і Вишневецьких. Нині влада області докладає чимало зусиль, щоб реставрувати історичну пам’ятку.