Головна Новини П’яні за кермом: в Бучачі відбулися розбірки між поліцією та чортківськими “мажорами”...

П’яні за кермом: в Бучачі відбулися розбірки між поліцією та чортківськими “мажорами” (Відео)

І знову про нетверезих водіїв. Ледь вспіли оговтатися від п’яненької тернополянки, котра облаяла тернопільских копів і знесла огорожу, як Ютуб “порвало” нове відео.

Цього разу йшлося про бучацьку поліцію та чортківських “мажорів”. Принаймні так описав фігурантів активіст Роман Довбенко.

“До того як я приїхав та увімкнув відео на своєму телефоні, (зі слів свідків) працівник поліції уже встиг вибити з рук п’яного чоловіка телефон, яким він проводив відеофіксацію і за це від мене мінус працівнику, бо мені навіть полковники ніколи не перешкоджали у будь-яких відео-фіксаціях… Але й на стороні п’яних мажорів, які по декілька раз повторяють, що їхні футболки коштують по 50 доларів і машина не пам’ятаю скільки, я стояти не буду… Ще в ту ніч я двічі позичав мажорам свій телефон, щоб вони використали своє право на адвоката та, щоб скаржилися на дії працівників поліції на лінію 102, а вже зранку вони вирішили, що я їм ще щось винен та почали не просити в мене моє відео, а прям на понт брати “чому це ти ще не опублікував відео своє, ти що на стороні поліції? а ми думали, що ти чесний активіст” – написав чоловік.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i3LkciKj9XM&w=560&h=315]