Головна Новини П’янка закінчилася поножовщиною

П’янка закінчилася поножовщиною

vbyvstvoНожове поранення в живіт отримав 29-річний житель Тернополя під час розпивання спиртних напоїв з сусідом. Оперативники затримали підозрюваного. Йому інкримінують статтю 121 (ч.1)Кримінального кодексу України.

Повідомлення про інцидент в дворі багатоповерхівки на вулиці Дорошенка надійшло до чергової частини Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ від місцевих мешканців. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, потерпілого уже не застала – останнього каретою швидкої допомоги доправили до лікувального закладу. Міліціонери, опитавши свідків, з’ясували, що конфлікт виник між сусідами під час розпивання спиртних напоїв.

Обоє чоловіків святкували в дворі будинку закінчення ремонту автомобіля їхнього знайомого. Випивали втрьох та сварка виникла між сусідами. Спочатку з’ясовували взаємини словесно. Потім 34-річний підозрюваний пішов до власної квартири, а звідти вийшов з двома ножами. Одним й поранив опонента.

Чоловіка прооперували. Медики констатували, що тілесне ушкодження, отримане від ножового поранення, несло загрозу для життя потерпілого, тому кваліфікували його як тяжке.

Підозрюваного затримали згідно статті 208 КПК. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. За вчинене зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. До слова, проблеми із законом чоловік має не вперше. Раніше був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.