Головна Новини П’яний агресивний молодик намагався проникнути до Тернопільського міськрайонного суду

П’яний агресивний молодик намагався проникнути до Тернопільського міськрайонного суду

Служба судової охорони Тернопільщини на варті безпеки та правопорядку.
21 лютого 2020 року на посту пропуску та охорони Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області капралом Служби судової охорони Водяним Євгеном Ігоровичем обмежено пропуск до приміщення суду громадянину України, у зв’язку із перебуванням останнього з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
Не полишаючи надії потрапити у приміщення суду, чоловік намагався зайти в службову зону території суду через службовий заїзд автотранспорту, а на зауваження співробітника Служби судової охорони відреагував агресивно, із застосуванням нецензурної лайки.
Враховуючи дані обставини зазначений громадянин був затриманий співробітниками Служби судової охорони за спробу незаконного проникнення на територію суду та переданий слідчо-оперативній групі Національної поліції.
Поліцейськими, які прибули на виклик, складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст.173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП , а суддею накладено стягнення у вигляді адміністративного арешту на 5 діб.