Головна Новини Псевдо-банкіри продовжують обкрадати жителів Тернопільщини

Псевдо-банкіри продовжують обкрадати жителів Тернопільщини

Знову телефонні шахраї обкрадають довірливих жителів Тернопільщини. Попри те, що з усіх засобів масової інформації звучать застереження не повідомляти невідомим, котрі представляються працівниками банку, конфіденційної інформації а то й узагалі не говорити з ними, жителі Тернопілля продовжують потрапляти у шахрайські тенета. Так за добу шахраї збагатилися на майже 40 тисяч гривень за рахунок наших краян.

24 800 тисячі гривень допомогла перерахувати аферисту мешканка Бережан. Афера стара: дзвінок від служби безпеки банку зі словами, що рахунок заблоковано. Зловмисник запевняє що слід міняти захисні дані, а натомість сам вивідує всю необхідну інформацію про переказ коштів на інший рахунок, чи просто знімає її у банкоматі.

Ще по сім тисяч заробили мобільні злодії у Шумську та на Гусятинщині. Дивує, що двоє з потерпілих віком до тридцяти років. Саме ця категорія активно користується інтернетом та соцмережами, у яких активно висвітлюються подібні злочини та застереження як їх уникнути, повідомили у поліції.