Головна Новини Про фестиваль «Вставай, Сонце» та про те, як відбувалися зйомки кліпу на...

Про фестиваль «Вставай, Сонце» та про те, як відбувалися зйомки кліпу на пісню «Навіки» розповів Андрій Підлужний

Про фестиваль «Вставай, Сонце» та про те, як відбувалися зйомки кліпу на пісню «Навіки» розповів Андрій Підлужний (відео)

«Цього року пісні «Вставай, Сонце» виповнюється 25 років. На ній виросло багато поколінь. А тому є ідея, відштовхуючись від цієї дати і зробити великий мистецький фестиваль», – розповів відомий співак та композитор, радник голови облдержадміністрації з питань культури Андрій Підлужний голові ОДА Степану Барні.

Фестиваль буде спрямований на відкриття нових талантів. У Тернополі, як зауважив Андрій Підлужний, такого формату фестивалів не існує. А для цього у нас є усі можливості, багато шкіл та напрямів, які об’єднують величезну кількість діток.

«Ідея цікава і її потрібно реалізовувати. Для нас що найважливіше? Щоб талановиті діти мали можливість себе реалізувати, – зазначив Степан Барна. – Гадаю, формат фестивалю «Вставай, Сонце» буде одним із варіантів, який допоможе дітям себе проявити і це вже цікаво».

Також Андрій Підлужний презентував голові ОДА свій новий кліп, у якому він заспівав з відомою українською співачкою Тонею Матвієнко та вокалістами із «Піккардійської Терції». Композиція Андрія «Навіки» зазвучала у новому форматі і тепер приваблює все більше нових слухачів.

Нагадаємо, Степан Барна, був також на зйомках кліпу на пісню «Навіки», який знімали у Тернополі.

«Ми провели таку цікаву тенденцію, що вже не нам потрібно їхати в Київ для того, щоб знімати кліпи. А вже іншим артистам приємно приїздити в Тернопіль і тут працювати», – сказав Андрій Підлужний.