Головна Новини Про тернополянина, який екстерном здав ЗНО, написали у Вікіпедії (Відео)

Про тернополянина, який екстерном здав ЗНО, написали у Вікіпедії (Відео)

Знайомтесь, це наймолодший студент України- Мирослав Корицький. Йому лише 17 а навчається вже на 2 курсі в університеті. Здобуває хлопець вищу освіту в ТНЕУ на факультеті міжнародних відносин. Про такого особливого студента та його екстернат навіть написали статтю та розмістили її в онлайн- енциклопедії Вікіпедії. Повідомляє Т1 Новини.

– В статті Вікіпедії написана моя коротка біографія, розділ про екстернат. Про те, що відбувалось зі мною в 2017 році, як я готувався до ЗНО за 5 місяців і екстерном закінчив 11 клас, – каже студент ТНЕУ Мирослав Корицький, повідомляє Т1
Юнак вже знає усю процедуру виникнення статті у Вікіпедії. Розповідає, що це нелегко, потрібно звірити усі посилання, достовірність і якість інформації. Свою ж заслугу у створенні статті , хлопчина скромно замовчує.

– Це повністю заслуга Magnetic One. цього фонду. Тому що я навіть не задумувався щоб мати про себе статтю в Вікіпедії . Та й писати про себе самого – це якось трохи лицемірно. Тому повністю завдячую цьому фонду, – каже Мирослав.

Студент будує великі плани на майбутнє. Вже через пів року Мирослав буде навчатись у Німеччині за своєю спеціальністю. Каже, коли дізнався, що став героєм статті – емоції переповнювали.

– Вони були різні. З одного боку класно, а з іншого – це якась відповідальність, якісь очікування, – каже Мирослав Корицький.

Хлопець не збирається зупинятись на досягнутому, в майбутньому хоче бачити щось більше і краще як в своїй статті, так і по житті. Хлопчина ще не визначився з майбутньою професією і поки що шукає себе через молодіжні програми та нові знайомства.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Mg6VZTAySPc&w=560&h=315]

Вікторія Демчук, Оксана Задорожна, Володимир Сосна, Т1 Новини.