Головна Новини Про резонансне вбивсто випускниці у Вишнівці розкажуть на центральному телеканалі

Про резонансне вбивсто випускниці у Вишнівці розкажуть на центральному телеканалі

Журналісти телеканалу “Україна” гарантують, що відкриють невідомі раніше деталі. “Вже два роки тягнеться справа про жорстоке вбивство 17-річної дівчини на Тернопільщині.
Які обставини змушують односельців сумніватися в винуватості обвинуваченого і чи можуть бути інші підозрювані?

#гучнасправа розбиралась в деталях цієї заплутаної історії. Дивіться у середу о 23:20!”

Нагадаємо, шокуюче вбивство два роки тому сколихнуло тернопільське селище Вишнівець. Саме там, на вулиці Незалежності 26-го червня 2017 року просто на вулиці місцеві жителі виявили бездиханне тіло місцевої випускниці – 17-річної Ірини Мукоїди.

Спочатку по селищу розповзлися чутки, що жорстоке вбивство вчинили якісь “мажори”, які підвезли дівчину на позашляховику, а потім убили, і викинули з машини. Один з місцевих жителів стверджував, що бачив, як труп викидали з чорного джипу. Незабаром цей очевидець опинився в психлікарні – з причини серйозної і запущеної душевної недуги.

Поліція вимушена була спростувати усі чутки, вийшовши на слід справжнього вбивці – 16-річного студента коледжу, що мешкає в сусідньому селі, Василя Гнатюка (на заголовному фото). На свої роки інвалід Гнатюк не виглядає – здається, що перед вами пухкий і дурнуватий школяр. При цьому, згідно з характеристиками, даними в учбовому закладі, за місцем проживання, а тепер і в слідчому ізоляторі, Гнатюк – брехливий і жорстокий юнак.

Ряд проведених експертиз, у тому числі і молекулярна, підтвердили, що Гнатюк в нещасливу ніч напав на Ірину, завдав їй три удари в груди ножем, а потім, із вже мертвої, зірвав нижню білизну, і, засунувши палець в задній прохід жертви, почав задовольняти хворобливу статеву пристрасть.

Згідно з висновками судових медиків, смерть дівчини настала фактично миттєво – удари клинка пробили серце і легеню.

Своєї провини Гнатюк так і не визнає, а його адвокати вимагають випустити неповнолітнього або під домашній арешт, або під заставу.
https://www.facebook.com/kanalukraina/videos/369630397025165/