Головна Новини Проїзд на Театральний майдан обмежать сучасними автоматичними обмежувачами

Проїзд на Театральний майдан обмежать сучасними автоматичними обмежувачами

Розпочалися роботи із влаштування автоматичних обмежувачів на під’їздах до Театрального майдану. Зараз предстанвики підрядної організації здійснюють тут влаштування траншеї під кабель. Такі болларди – це автоматичні висувні пристрої для обмеження в’їзду.

Як розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, заплановано встановити чотири такі обмежувачі. Два з них встановлюють на бульварі Тараса Шевченка в районі вулиці Сагайдачного, ще два облаштують при вїзді на Театральний майдан поблизу Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру
імені Т. Г. Шевченка.

– Рішення щодо встановлення автоматичних обмежжувачів зумовлене тим, що виникає часта потреба у демонтажі існуючих обмежувачів – півкуль (приміром, для заїзду технологічно транспорту). Також відомі факти, коли водії приватного транспорту самовільно демонтували обмежувачі- півкулі та виїжджали на Театральний майдан. Із автоматичними обмежувачами такого зробити не вдасться. Управляти ними можна з допомогою пульта, а їх матимуть лише ті, хто має дозвіл на вїзд на площу – приміром, пожежники, представники комнальних служб, швидкої допомоги тощо, – пояснює Андрій Дроздовський.