Головна Новини Прокурору нагадали “померлі” в застінках прокуратури резонансні справи

Прокурору нагадали “померлі” в застінках прокуратури резонансні справи

Новпризначеному прокурору Тернопільської обасті В’ячеславу Перчу не лише генеральний прокурор “нарізав” завдання, але і громадські активісти почали збирати список резонансних справ які “померли” в покуратурі, які передадуть під час зустрічі з новопризначеним посадовцем.

Маємо новового директора Прокуратура Тернопільської області! Вже третій по Революції. Попередні закінчили приблизно однаково – герої телепередач, ‪#‎альонабу‬ ‪#‎всьопропало‬.
Від 
Самооборона Майдану Тернопільщини Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК ‪#‎вільнілюди‬, думаю ‪#‎Автомайдан‬ також приєднується, даємо новому директору список кримінальних проваджень на прикладі яких і перевіримо бажання працювати ‪#‎поновому‬:

1. Кримінальне провадження за ч. 4 ст.368 КК України за фактом затримання 02.07.2013 року працівниками служби безпеки України в області начальника відділу Міністерства доходів і зборів України в області Ясінського В., начальника відділу УМВС України в області Гуски І., керівника районного сектору УМВС України в області Бориса С. за отримання від підприємця неправомірної вигоди у суму 40 тис. грн. за не проведення в останнього позапланової перевірки щодо дотримання податкового законодавства (за нашою інформацією прокурор під час слухання апеляції просто «похоронив» справу).

2. Кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України за фактом затримання в липні 2014 року працівниками СБУ України в області керівника Федорціва О. та головного спеціаліста Обласної інспекції у справах захисту споживачів, які вимагали та отримували неправомірну вигоди у суб’єктів господарювання за сприяння у не проведенні перевірок та зменшення сум нарахованих штрафних санкцій.

3. Кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди депутату Борщівської районної ради, начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції у Тернопільській області Пікуля Я.Г.

4. Кримінальне провадження проти депутата обласної ради, головного лікаря Тернопільської райлікарні – Ігора Вардинця.

5. Кримінальне провадження проти депутата облради, керівника КП «Архбудсервіс» – Андрія Козака.

6. Провадження пов’язане з забудовою Привокзального майдану в м.Тернополі.

7. Провадження по начальнику управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області.

В кого є доповнення по списку справ давайте в коментарі до четверга” – написав Іван Ковалик.