Головна Новини Прокуратура розслідує ДТП в якому загинула не народжена дитина

Прокуратура розслідує ДТП в якому загинула не народжена дитина

29Прокуратура Тернопільськоі області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої постраждали вагітна жінка та водій одного з автомобілів, а водій іншого – загинув на місці.
Встановлено, що 12 липня 2015 року близько 21 години на автодорозі поблизу смт.Товсте Заліщицького району відбулося зіткнення автомобіля «Opel Vivaro» із зустрічною автівкою «Opel Omega».
Внаслідок ДТП водій одного з автомобілів загинув, його вагітна дружина, втративши дитину, на даний час перебуває у тяжкому стані в лікарні.
Також з тяжкими травмами у лікарні перебуває водій іншого автомобіля.
За цим фактом розпочато кримінальне за ч.2.ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).
На даний час встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди та виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.