Головна Новини Прокуратура розлідує ДТП за участю свого працівни

Прокуратура розлідує ДТП за участю свого працівни

ckB3JhW0kigПрокуратура області розслідує ДТП за участю свого працівника. Аварія трапилась зранку 7 липня у Кременці. Заступник прокурора району, керуючи власним «Пежо», не розминувся з автомобілем «ВАЗ», за кермом якого був мешканець міста Скалат. З тілесними ушкодженнями обох водіїв доправили до місцевої лікарні, передає ІНТБ.

ОЛЕГ ГАЛИЦЬКИЙ, заступник прокурора Тернопільської області:
«В засобах масової інформації зараз прозвучали деякі коментарі з приводу того, що внаслідок цієї ДТП відбулося знесення даху. Однак, хочу зазначити, що дах зрізали працівники аварійно-рятувального загону з метою звільнити водія, якого заблокувало внаслідок пошкодження автомобіля».
В обох кермувальників, кажуть в прокуратурі, взяли зразки для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові, які передали в Бюро судово-медичних експертиз.
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України та розпочали службову перевірку.
ОЛЕГ ГАЛИЦЬКИЙ, заступник прокурора Тернопільської області:
«Хочу зазначити і проінформувати громадськість, що слідство буде проведено максимум об’єктивно, без будь-яких сторонніх втручань для встановлення істини у справі. Винні будуть, однозначно, покарані».
Відповідно до наказу прокурора області, на час проведення розслідування заступника прокурора Кременецького району відсторонили від виконання службових обов’язків.