Головна Новини Прокуратура намагається покривати хабарника в погонах?

Прокуратура намагається покривати хабарника в погонах?

Прокуратура перекваліфіковує, статтю, згідно із якою має понести відповідальність хабарник-ДАІвець Кушнір, якого на хабарі впіймали оперативники СБУ.

Останні новини з життя Чортківського хабарника – старшого інспектора Чортківського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області майора Миколи Євгеновича Кушніра, який нажив чималі статки, займаючись 23 роки рєшаловом в правоохоронних органах (має приватний будинок, кафе-бар «Je T’aime», власну місцеву футбольну команду(!) «Молодіжна» та п’ять машин таксі «Наше місто» у Чорткові). Детальніше тут.

“Отже, маємо нові подробиці справи Кушніра: дякуючи остаточно прогнившій та ні нащо не здатній системі слідчої прокурати області, не останньою особою у якій є прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк, справу спійманого на хабарі(!) майора Кушніра перекваліфіковують із ст. 368 ч.1 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») у ст. 190 – «Шахрайство», тобто майор міліції, якого «взяли на хабарі» за «парішати п’янку», виявивши на руках злочинця у погонах люмінесцентний порошок, відбудеться сплатою штрафу!???

Дану справу до суду ще не передано, ймовірно, з надією на те, що громадськість «забуде» майору його хтивість збагатитись, покриваючи злочинність, проте хочемо розвіяти такі сподівання і уточнити: ми будемо присутні на кожному судовому засіданні Кушніра і про “забуття” цієї справи громадськістю він може лише мріяти!” – пишуть активісти на сторінці ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.