Головна Новини Пройдисвіти на Тернопільщині надурили 81-річного дідуся

Пройдисвіти на Тернопільщині надурили 81-річного дідуся

81-річний кременчанин не може пригадати, про що в деталях розповідали двоє невідомих чоловіків, проте каже, що ті  представилися співробітниками соціальної служби і повідомили, що допомагають людям похилого віку.  Йому спочатку пообіцяли безкоштовно замінити вікна, проте згодом, здійснюючи заміри, стали вимагати завдаток розміром три тисячі гривень. Дідуся ж переконували, що для нього зроблять суттєву знижку, повідомляють у Відділі комунікації поліції
Тернопільської області. Старенький показав, де зберігає гроші.
Коли додому повернулися син з невісткою пенсіонер повідомив їм радісну новину, що скоро в їх квартирі стоятимуть нові пластикові вікна. Та коли кременчани загялнули у сховок, де до того лежало 7 тисяч гривень, він виявився порожнім.
 Після цього син пенсіонера змушений був звернутися до співробітників Кременецького відділу поліції і повідомити про крадіжку семи тисяч гривень.
Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 185 ККУ. Поліцейські вживають заходів з метою встановлення та притягнення до відповідальності підозрюваних. Відомо лише, що зловмисники молодого віку, приблизно 30-35 років.
 Правоохоронці застерігають краян не пускати за поріг власного помешкання невідомих осіб і не спокушуватися на різного роду «вигідні» пропозиції.