Головна Новини Проекти готові: на Тернопільщині візьмуться за поточний середній ремонт доріг

Проекти готові: на Тернопільщині візьмуться за поточний середній ремонт доріг

Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс», окрім іншого, виготовляють і проектно-кошторисну документацію для різних видів ремонту доріг. До прикладу, таку виготовили на поточні середні ремонти автомобільної дороги загального користування місцевого значення у с. Сорока – (Хоростків – Постолівка), поточний середній ремонт автомобільної дороги Жовнівка – Коржова, на поточний середній ремонт вул. Купчинського у с. Деренівка та вул. Вибранівська у Хоросткові.
Документацію розробляли на підставі завдань на проектування виданих Управлінням капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації. Основні проектні рішення прийняті на основі інженерно-геодезичних вишукувань, виконаних у 2021 році.
Існуюче покриття доріг на вищезгаданих ділянках не задовольняє вимоги щодо міцності, має деформації і руйнування, що свідчить про втрату міцності конструкції та потребує поточного середнього ремонту.
Роботи по перевлаштуванню комунікацій при необхідності будуть виконуватись по окремому завданню і проекту. До початку виконання будівельних робіт необхідно уточнити місцезнаходження комунікацій з представниками відповідних служб експлуатації та забезпечити їх зберігання.
Ремонти вищезгаданих ділянок дороги дозволять покращити експлуатаційні показники об’єктів, зменшать рівень шуму, покращать екологічну обстановку та позитивно вплинуть на безпеку руху.
Щодо вартості робіт, то вони визначені в поточних цінах, станом на 2021 р. Детальну інформацію щодо проектів та вартості робіт можна знайти на сайті ТОВ «Експерт Проект Плюс».