Головна Новини Приїхала відвідати пораненого коханого: у тернопільській лікарні одружився військовий

Приїхала відвідати пораненого коханого: у тернопільській лікарні одружився військовий

У Тернопільській обласній клінічній лікарні одружився військовослужбовець Микола Гриневич із Одеси, який перебуває у медичному закладі на лікуванні через поранення.

Про це повідомили на сторінці лікарні у Фейсбуці.

Миколі Гриневичу 33 роки. Його обраниця – 26-річна Наталя Бандура з Києва, пише Суспільне.

У тернопільській лікарні одружився військовослужбовець з Одеси

Одруження Миколи та Наталії. Фото: Тернопільська обласна клінічна лікарня

“Микола – військовослужбовець Збройних Сил України, перебуває на лікуванні через поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку. А Наталя приїхала з Києва його провідати, не підозрюючи, що у Тернополі її чекає такий сюрприз”, – розповіли в дописі.

У повідомленні йдеться, що ідея зареєструвати свій шлюб у бійця виникла напередодні. Її він озвучив у відділенні, де лікується.

“Всі включилися в організацію церемонії та підготовку до шлюбу. Коровай, рушники, фотограф, навіть плаття для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми”.

У тернопільській лікарні одружився військовослужбовець з Одеси

Спільне фото молодят з працівниками лікарні. Фото: Тернопільська обласна клінічна лікарня

Через травму ноги Микола змушений ходити із милицею, але молодята мали й перший весільний танець.

“Ми познайомилися в інтернеті, зустрічалися майже рік, а на мій день народження Микола мені освідчився. Але, на жаль, війна. З вересня він перебуває у Збройних Силах України і тільки тепер ми побачилися”, – розповіла Наталя.

Микола каже, що одружитися хотів уже давно, але через службу не було можливості. Тепер, нехай і в таких умовах, але вже не хотів втрачати час.

“Я сказав Наталі бери паспорт, але не сказав, що буде весільна церемонія. Вона про все вже дізналася вранці, коли прийшла до мене в палату. Мрію про донечку і щоб була наша перемога та мирне небо в Україні”, – розповів військовослужбовець.

У тернопільській лікарні одружився військовослужбовець з Одеси

Микола та Наталя. Фото: Тернопільська обласна клінічна лікарня