Головна Новини Пришкільні табори цьогоріч проводитимуть патріотичні вишколи

Пришкільні табори цьогоріч проводитимуть патріотичні вишколи

img_5066Питання функціонування в області таборів з денним перебуванням обговорили під час робочої групи, що відбулася 26 лютого під керівництвом виконувача обов’язків заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Бабійчука в ОДА.

За словами заступника директора департаменту – начальника управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА Ігоря Чорного, відповідно до Закону України Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року оздоровчими та відпочинковими послугами потрібно охопити не менше 50% дітей області.

«Цьогоріч ми урізноманітнимо форму проведення таборів з денним перебуванням, – розповів Ігор Чорний. – Відтак дітей навчатимуть іноземних мов, також ми вважаємо за доцільне, щоби табори були спрямовані на національно-патріотичне виховання».
Для цього, за словами Ігоря Чорного, залучатимуть представників громадських організацій, патріотичних об’єднань, можливо, навіть бійців АТО.

У свою чергу, Іван Бабійчук відзначив, що зараз, в часі воєнних дій, як ніколи, є важливим патріотичне виховання та підняття національної свідомості дітей та молоді.