Головна Новини Причин для звільнення начальника ДАІ десяток, реакції нуль

Причин для звільнення начальника ДАІ десяток, реакції нуль

2wСамооборона Бережанського району направила звернення до начальника головного управління УМВС України в Тернопільській області та начальника Управління ДАІ в якому просить звільнити керівника районного управління ДАІ в районі Петра Лесіва. Активісти Самооборони вважають що на дорогах району бесрєдєл, а начальник ДАІ не реагує на порушення.

Шановне керівництво, панове правоохоронці!

Вкотре звертаємося до Вас з проханням адекватно відреагувати на проблему, яка має місце у нашому районі.
Вважаємо, що державна автомобільна інспекція є однією із важливих структур в діяльності органів внутрішніх справ України. Завдання якої забезпечувати безпеку дорожнього руху.
У своїй діяльності особовий склад ДАІ повинен керуватися Конституцією та законами України, постановами Верховної Ради України, указами й розпорядженнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, відомчими нормативними актами Міністерства внутрішніх справ України, працювати над забезпеченням норм та правил, які в подальшому збережуть, не допустять людських втрат, завдання шкоди здоров’ю чи майну наших громадян.
Після «Революції гідності» ми мали надію на зміни: зміни на краще, на світле європейське майбутнє, майбутнє без поборів, хабарів, кришувань, без зверхнього ставлення до людей…
Що ми отримали …?
Вірно, НІЧОГО…!
Чи будемо з цим миритись?
Вірно, НІ!
Просимо нас зрозуміти, ми не проти Державної автомобільної інспекції, як структури в органах виконавчої влади, ми проти окремих працівників, які дискредитують її в очах населення. Одним з таких працівників є начальник Бережанської ДАІ Лесів Петро Миколайович.3r

Його грубе ставлення до людей, до своїх підлеглих, побори, кришування місцевих мажорів, це норма для теперішнього керівника ДАІ.
Ще раз і ще раз наведемо ряд фактів, що стали причиною так вважати:

Керування в нетверезому стані.
Магазин «Східний», автозаправка «WOOG», магазин «Фортуна», бар “Монте Крісто” та інші заклади це основні місця скупчення нетверезих водіїв, які щоденно розпивають спиртне на вулиці в громадських місцях, після чого вільно, без будь яких перешкод, керують автомобілями. Якщо провести аналіз, то чітко видно, що розпивати спиртне та сідати за кермо можуть дозволити собі певні особи, які за певну щомісячну платню п. Лесіву користуються наданим ним імунітетом. Трагічна ДТП, яка нещодавно сталася на виїзді з в м. Бережани тому приклад!

Незаконні перевізники.
Щоденно незаконні перевізники, в прямому смислі слова, напихають битком свої приватні бусики, перевозячи пасажирів в обласні та районні центри. Дуже часто це призводить до ДТП і Бережанщина у цьому питанні не виключення.

Автошколи.
В м. Бережани є три автошколи розміщені по вул. С. Бандери, Шевченка, та Лепких. Дані школи теж працюють під покровительством п. Лесіва, оскільки ні одна з автошкіл не має маршруту, по якому повинні навчати їзди. Є питання і до окремих інструкторів з водіння, яким також бракує досвіду на цій ділянці роботи.

Транспортні засоби з іноземною реєстрацією.
Таких автомобілів в Бережанах налічується близько 10 – ти, а той більше. І теж вони їздять під покровительством начальника ДАІ Лесіва П. М. Були випадки, коли власники таких авто у нетверезому стані створювали аварійні ситуації, потрапляли в ДТП, але «позолотивши» ручку п. Лесіву зуміли уникнути покарання.

Нагляд за забезпеченням безпеки на вулично – шляховій мережі.11235p

Реалізація автомобілів – «двійників», які не законно ввезені на територію України.
Під покровом начальника ДАІ п. Лесіва, відкрито діють в районі особи, які надають послуги по виготовленню неправдивих прав чи реєстраційних документів, номерних знаків або взагалі замінюють номер кузова, приторговують автомобілями з Європи тощо. Свої послуги надають відкрито, відчуваючи безкарність.

Вкотре, востаннє, звертаємось з проханням провести розслідування наведених у цій та попередній статті фактів, а також негайно звільнити із займаної посади п. Лесіва!!!
Звертаємо Вашу увагу на те, що наступні наші кроки будуть зроблені в рамках виконання вимог задекларованих на Майдані!!!

Відповідь, яка була надіслана Вами на наше попереднє звернення є ГАНЕБНОЮ!

Це знущання над громадою Бережанського краю! Відповідь нас не влаштовує!

DSCF0234