Головна Новини Притула після президентського вузу президентом не став

Притула після президентського вузу президентом не став

Відомий шоумент із Тернополя Сергій Притула сьогодні побував у стінах рідного університету, якому днями виповнилося 50 років та згадав своє навчання в ТНЕУ.

“Кілька днів тому моя Альма-матер святкувала свій ювілей. ТФЕФ-ТФЕІ-ТАНГ-ТДЕУ-ТНЕУ – у цих абревіатурах заархівовано 50-т років невпинної роботи професорсько-викладацького складу над кращими кадрами для держави:)!
На жаль, гастрольний графік і підготовка телеверсії “Вар*яти-шоу” не дозволили приєднатись до гучного святкування ювілею 20-го числа.
Був у Тернополі сьогодні. Заїхав до рідних стін, у яких провів 5-ть найвеселіших у житті студентських років, де закінчив магістратуру, де 3 роки пропрацював “масовиком-затійником” (працював директором центру молодіжних ініціатив), де закохувався і розчаровувався, де згорав від сорому і був прикладом для наслідування, де очолив студентський страйк за місяць до диплому, де власноруч написав заяву на звільнення, коли команди зверху йшли врозріз із совістю!
Я завжди пишався тим, що був студентом ТАНГУ. І не тому, що його закінчив Ющенко:))). У нас у виші була розкішна атмосфера: студент ніколи не почував себе амебою біля викладача, а викладачам було пофіг, чи в тебе пірсінг в носі чи в тебе “матня” на штанах звисає – аби знання були!
Ну і, звісно ж, Олександр Андрійович Устенко. Мій ректор. Мій почесний президент Академії. “Дєдушка”:)))!!! Чоловік, який знав поіменно всіх працівників вишу від проректора до прибиральниці!
Я щиро вітаю усіх працівників та студентів ТНЕУ на чолі з ректром Андрієм Ігоровичем Крисоватим з 50-літтям Альма-матер! Бажаю зберегти усі найкращі традиції та натхнення до нових звершень! І особисті вітання усім студентам, викладачам та професорам, з якими був знайомий особисто в період з 1997-го по 2005-ий рік!
Будьмо!

P.S. За фахом не працював ні дня:))))))))!!!! – написав Сергій Притула.