Головна Новини Президент Польщі дав ясно зрозуміти хто українцям друг, а хто ворог

Президент Польщі дав ясно зрозуміти хто українцям друг, а хто ворог

DSC_3922 - КопіяПрезидент Польщі Броніслав Коморовський у своїй промові перед українським парламентом дав ясно зрозуміти хто нам друг, а хто ворог. Таку думку висловив народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Олег Барна.

«Президент Польщі висловив солідарність на підтримку народу України, він підкреслив те, що ми є дійсно братські народи, які мають спільну історію, бо багато полководців, які принесли військову славу і Україні і Польщі мають спільне коріння» – сказав народний депутат.

«Польський президент дав нам зрозуміти, що у нас спільний ворог – Росія. Він заявив, що наші народи жили завжди дружньо, але всі часи між нами встрявав хтось третій, який вносив нам розбрат. Президент підтвердив твердий намір підтримки України в боротьбі за свою незалежність» – додав він.

«Броніслав Коморовський визнав, що Україна перебуває в стані війни з східним агресором. Тому такого союзника як Польща нам дуже необхідно мати. Це такі друзі, які нас не зрадять, на відмінну від інших, більш можливо економічно могутніших, але пріоритетом яких є скоріш всього не політична доцільність, а економічні меркантильні інтереси» – зазначив Олег Барна.